Mobil 3

Din väg till bättre hälsa!

Här jordar Du Dig och får kontakt med Din egen inre kraftkälla.

KranioSakral Terapi & Energi Healing skapar läkning på alla plan ända in på cellnivåAlla sessioner berör alla delar - kroppen skapar själv bästa vägen till läkning.

Då och då är jag i Stockholm och erbjuder Alternativ friskvårdsbehandling med KranioSakral Terapi, Energibalansering och Energi Healing i kropp och själ.

Best Western Hotell, Vanadisvägen i Wasastan
November: 20, 21 & 22
Februari: 12,13 & 14

Boka tid
Boka din tid via sms eller tel till 070 872 63 32
Välkommen!

KranioSakral Terapi är en mjuk, djup och mycket verksam behandling.  Genom mjuk lätt beröring ges kropp & själ möjlighet att återskapa balans i vätske- och energibanor. Välkommen till mig på KranioSakral terapi praktik Falkenberg.

Energi Healing hjälper oss att hålla alla energier i så god balans som möjligt. Vi är en helhet och alla energier behöver samarbeta i så god balans som möjligt. Det ska vara lätt och fritt för energierna att flöda i och igenom hela kroppen.

Helén Johansson

Det är jag som hjälper och ledsagar Dig till att skapa Din bättre hälsa. Genom mina händer känner jag mikrorörelser i energier och vätskor inne i kroppen.  Med lätt beröring ges  Dina energi- och vätskebanor möjligheten att återskapa sin rätta rytm och läkningsprocessen startar ända in på cellnivå.

KranioSakral EnergiHealing

KranioSakral Energi Healing är en helt naturlig behandlingsform där jag kombinerar KranioSakral Terapi & Energi Healing för att skapa balans och förutsättningar att hitta tillbaka till dig själv och din bästa hälsa.
Läs mer om KranioSakral Energi Healing hos mig >

Vill du veta mer? 

Kontakta mig gärna. 

energikallan@telia.com
070 872 63 32