Mobil 3

KranioSakral Terapi hjälper utbrändhet. På Energikällan i Falkenberg ges kropp o själ möjlighet att balansera sin ursprungsrytm. Utbrända känslor som orkeslöshet, tapp av motivation, sömnsvårighet m m minskar sin omfattning och genom energibalansering går vi sakta och säkert tillbaka till vårt äkta jag. På Energikällan ges kroppens små mikrorörelser möjlighet att starta rörelsen med sin korrekta rytm. Återställningsarbetet känns på ett djupt och befriande sätt och sker ända på cellnivå.
Mer information Kontakta mig gärna >  
Läs mer www.energikallan.net

Läs hela inlägget »

Ett besök på Energikällan i Falkenberg med KranioSakral Terapi kombinerad med Energihealing ger kropp och själ djup balansering som återskapar hälsa. Kontakt mig  för mer information. KranioSakral Terapi ger en mjuk återställning där blockeringar o spänningar löses upp. Tillsammans med Energihealing sker läkning successivt ända in på cellnivå. KranioSakral Energihealing på Energikällan i Falkenberg skapar äkta hälsa i kropp och själ.  Läs mer www.energikallan.net

Läs hela inlägget »

Energihealing på Energikällan i Falkenberg skapar kontakten med vårt allra innersta i kropp och själ. MIKRORÖRELSERNA !  Med en ödmjuk inkännande lätt beröring skapar vi tillsammans på Energikällan i Halland kontakt med djupgående rytmen i vätskor och energier i kroppen.  Här kontaktar vi via djup energibalansering och healing de allra djupaste mest äkta Energiflöden i kroppen både fysiskt, psykiskt, mentalt och energimässigt och tillåter de naturliga äkta rörelserna vi har inom oss att ta sin rätta plats. Äkta hälsa genom KranioSakral terapi och Energi Healing skapar bästa förutsättningar för korrekt balans på alla plan och en äkta långvarig hälsa. boka tid för att skapa Din bästa förutsättning för bästa Hälsa. Det är bara vi själva genom vår egen inre kraft som kan skapa den äkta hälsan. Alla redskap för detta finns inom oss.  www.energikallan.net

Läs hela inlägget »

Kraniosakral Energihealing ger genom mjuk lätt beröring kroppen möjigheten att lösa upp spänningar och återgå till sin egen ursrpungsrytm. På Energikällan i Falkenberg arbetar vi med hela kroppen på alla plan och detta ger KranioSakral balansering in på cellnivå, alla små mikrorörelser arbetar med bästa förmåga.

Läs hela inlägget »

Migrän kan få god lindring efter ett besök på Energikällan i Falkenberg. KranioSakral Energihealing ger Kranieben och hinnor möjlighet att finna tillbaka sina korrekta positioner och rörelser. KranioSakral Terapi skapar  balans i vätske- och energiflöden. Energibalanseringen återskapar naturlig rörelse där inga motstånd finns.

Läs hela inlägget »

Söker du alternativ hjälp vid diskbråck? Som diplomerad KranioSakral Terapeut på Energikällan i Falkenberg hjälper jag klienter med diskbråck i t ex. ländryggen.

Genom KranioSakral Energihealing öppnar kroppen upp vätske- och energibanorna och återskapar vätskan runt kotor och hinnor. Flödet kommer tillbaka, värken minskar och klientens rörelseförmåga ökar avsevärt direkt under behandlingen.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna > 

Läs hela inlägget »

Jag är diplomerad KranioSakral Terapeut och erbjuder KranioSakral Terapi & EnergiHealing i Stockholm. 

KranioSakral Terapi skapar läkning på alla plan ända in på cellnivå. 
Alla sessioner berör alla delar - kroppen skapar själv bästa vägen till läkning och hälsa.

Varannan månad har Du som bor i Stockholm men omnejd tillgång till mina tjänster i Din stad. Du är varmt välkommen att boka tid >

Läs hela inlägget »
Välkommen på alternativ behandling med KranioSakral EnergiHealing hos Energikällan i Falkenberg

KranioSakral EnergiHealing på Energikällan i Falkenberg ger Dig frihet och möjlighet att skapa Ditt liv så som Du villa leva det. En skön och vilsam stund där Du återhämtar kropp och själ.  När vi tillåter oss att gå in i djup vila och stillhet tar alla våra små mikrorörelser tillfället i akt och återkopplar till sin äkta rörelse och ursprungsrytm. Detta ger oss ett behagligt och lugnt sätt att läka och återhämta oss i kropp och själ.

Läs hela inlägget »

Behandling med EnergiHealing

En helt naturlig behandlingsmetod för att hitta tillbaka till dig själv och din bästa hälsa.
Läs mer om behandling med EnergiHealing hos mig >

Vill du veta mer? 

Kontakta mig gärna. 

energikallan@telia.com
070 872 63 32