Mobil 3

Sammankomster i grupp skapar en fantastisk Energi!

Alla kan boka in ett tillfälle tillsammans där jag kommer och ledsagar Er genom samtal, grupparbeten, meditation eller vad som uppkommer med dagens energier.

Företag kan på sitt personalmöte få en Hälsoinformation om hur vi själva kan läka oss i kropp och själ och även erbjuda personalen att prova på en KranioSakral Energihealing.
Även mötet med ledningsgruppen kan behöva få ett avstressande tillfälle i vardagen med en stunds stillhet och återhämtning, detta skapar mycket fin kreativitet och klara tankar inför kommande diskussioner och beslutstagande .
Arbetar även med behandligar ute på Er arbetsplats så att alla anställda kan få regelbunden friskvårdsbehandling. 

Kompisgänget vill på sin träff ha en meditationsstund med Ro och Harmoni i vardagen där man hittar tillbaka till sin egen kraft.

Möjligheterna är många och vi skräddarsyr tillsammans en träff efter Era önskemål. Alltid med målet att skapa Hälsa i Vardagen  på ett äkta och naturligt sätt.
 

Pris enligt offert. Kontakta mig gärna och berätta om ert event. 

KranioSakral EnergiHealing

KranioSakral EnergiHealing är en helt naturlig behandlingsform där jag kombinerar KranioSakral Terapi & EnergiHealing för att skapa balans och förutsättningar att hitta tillbaka till dig själv och din bästa hälsa.
Läs mer om KranioSakral EnergiHealing hos mig >

Vill du veta mer? 

Kontakta mig gärna. 

energikallan@telia.com
070 872 63 32