Mobil 3

EnergiHealing skapar läkning på alla plan ända in på cellnivå

Alla sessioner berör alla delar - kroppen skapar själv bästa vägen till läkning.

Energierna i oss kopplar direkt samman med alla energier som finns omkring oss. Alla energiflöden ska hållas i så god balans som möjligt. Allt är en helhet och det ska vara lätt och fritt för energierna att flöda i och genom hela kroppen. Alla system och flöden i kroppen arbetar tillsammans som en enhet.  Här berörs vi av tankar, handlingar, känslor, - nya som gamla -, allt lagras i vårt inre. Positivt och negativt.  Även cellminnen från tidigare liv, fostertid, födelse och det som berört oss i nuvarande liv kommer upp till ytan för att balanseras och läkas.

EnergiHealing hjälper oss att hålla alla energier i så god balans som möjligt. Kroppen består till stor del av energirörelser. Dessa kommer både inifrån oss själva och utifrån vår omgivning. Vi är en helhet och alla energier behöver samarbeta i så god balans som möjligt. När energierna samarbetar och flödar lätt och fritt i och igenom hela kroppen blir vi harmoniska och mår bra. Då blir livet mycket enklare och det blir lätt att hantera både med och motgångar och utvecklas med dem.

Behandling med EnergiHealing

KranioSakral EnergiHealing är en helt naturlig behandlingsform där jag kombinerar KranioSakral Terapi & EnergiHealing för att skapa balans och förutsättningar att hitta tillbaka till dig själv och din bästa hälsa.
Läs mer om KranioSakral EnergiHealing hos mig >

I grupp får man en fantastisk stark energi som helar och läker oss tillsammans. Även här startar kroppen igång alla sina små mikrorörelser och påbörjar en skön djup läkningsprocess.  Läs mer om behandling i grupp  > 

KranioSakral Energi Healing erbjuds även i Stockholm. Vid flera tillfällen under året ger jag sessioner där. I min kalender kan du se vilka datum jag ger behandling med Energi Healing i Stockholm.

Vill du veta mer? 

Kontakta mig gärna. 

energikallan@telia.com
070 872 63 32