Mobil 3

Om mig

Helén Johansson är jag. Kvinnan som arbetar med Hälsa och Läkning på ett äkta och naturligt sätt. Mina ledord har alltid varit att vi kan skapa läkning med vår egen kraft - jag har alltid känt att det finns krafter i och omkring oss som ger oss denna förmåga.
Under de senaste 15 åren har jag också fått förmånen att arbeta med att hjälpa människor och skapa förbättrad hälsa i sitt liv på mitt företag Energikällan i Falkenberg.
Mina händer och min intuition är de redskap som jag använder för att ledsaga mina klienter att skapa läkning och harmoni i sitt liv utifrån vars och ens egna möjligheter.
Vi har hamnat här för att lära oss saker och utveckla våra förmågor. Ur olika utgångslägen ska vi komplettera varandra med våra kunskaper. Detta sker genom medgång och enkelhet men också via motgångar och problemlösningar. Allt är möjligt ! Med tillit, tålamod och positivitet får vi tillgång till oanade krafter och öppnar dörrar till nästa steg i livet !

KranioSakral Terapeut  Utbildad hos Tranbergs i Göteborg
Energihealing   utbildad av Linnea Adamsson, Heberg
Basmedicin 30 hp 
Hälsokonsult    The Academy

Alternativ Behandling

KranioSakral EnergiHealing är en helt naturlig behandlingsform där jag kombinerar KranioSakral Terapi & EnergiHealing för att skapa balans och förutsättningar att hitta tillbaka till dig själv och din bästa hälsa.
Läs mer om KranioSakral EnergiHealing hos mig >

Vill du veta mer? 

Kontakta mig gärna. 

energikallan@telia.com
070 872 63 32