Mobil 3

Energihealing på Energikällan i Falkenberg

Energihealing på Energikällan i Falkenberg skapar kontakten med vårt allra innersta i kropp och själ. MIKRORÖRELSERNA !  Med en ödmjuk inkännande lätt beröring skapar vi tillsammans på Energikällan i Halland kontakt med djupgående rytmen i vätskor och energier i kroppen.  Här kontaktar vi via djup energibalansering och healing de allra djupaste mest äkta Energiflöden i kroppen både fysiskt, psykiskt, mentalt och energimässigt och tillåter de naturliga äkta rörelserna vi har inom oss att ta sin rätta plats. Äkta hälsa genom KranioSakral terapi och Energi Healing skapar bästa förutsättningar för korrekt balans på alla plan och en äkta långvarig hälsa. boka tid för att skapa Din bästa förutsättning för bästa Hälsa. Det är bara vi själva genom vår egen inre kraft som kan skapa den äkta hälsan. Alla redskap för detta finns inom oss.  www.energikallan.net